Serveis - Dissenysxstands
15755
page-template-default,page,page-id-15755,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Serveis

Disseny i construcció d’stands

Vols assistir a una Fira del sector i no saps per on començar? Des del 2005 que a Disseny x Stands portem clients com tu per fires tant Nacionals com Internacionals.

Explica’ns quines son les necessitats i nosaltres escoltem, aconsellem, fem el disseny i la producció de tot, per tal que vosaltres us dediqueu només al vostre producte.

Disposem d’un alt nombre de proveïdors que faran del vostre stand un èxit comercial.

Interiorisme

Digues que t’agradaria millorar del teu negoci, nosaltres ho estudiarem i l’hi donarem forma, mides i materials per tal de portar el projecte a bon port.

Oficines, locals comercials, vivendes….tu proposes el repte! Nosaltres et donem una solució.

Vinils

Tu dóna’ns el vector i nosaltres et produïm i col·loquem el vinil allà on diguis. Tenim un ampli catàleg de vinils, vinil tèxtil, vinil imprès, etc…

Si no tens el vector però si la idea, en ho dius i nosaltres farem la resta.

Merchandising

Que millor que assistir a una Fira o obrir una nova botiga amb un bon detall pels clients. Disposem d’un ampli catàleg amb tot tipus de producte per promocionar el negoci. Des de l’estampació de tot tipus de roba com armilles reflectants fins al gravat amb làser del seu bolígraf, passant per USB, botelles d’aigua, carpetes, bosses de paper, etc….

a